Shiko kush Përgjgijet me Kelvi Kadilli, Marsela Çibukaj, Ed Manushi dhe Gent Hazizi
18/12/2017 20:07

Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Më i shkathti më i shpejti për pulsant e për pikë: Kelvi Kadilli vs Marsela Çibuja dhe dy kapitenët!