SHBA-Iranit: Guxoni e prekni qytetarët amerikane
25/08/2019 21:40

Shtetet e Bashkuara e paralajmëruan Teheranin se po e marrin seriozisht çdo kërcënim të tij dhe do ta konsiderojnë përgjegjës nëse kompromenton sigurinë e çdo shtetasi amerikan.