Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 17 Maj 2019, Pjesa 1
17/05/2019 12:25

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë pyetjen e lojës me sms. Stela dhe Flori tregojnë dhuratën nga Atom Computers. Sot në rubrikën "Sfida e amvisave" do të vendosen përballë njëra- tjetrës Edlina Losha Bano/ Drejtoreshë kopshti dhe Concetta Marotta / Mësuese. Flori në këndin e kuzhinës së bashku me Edlina Losha Bano / Drejtoreshë kopshti, e cila gatuan supë me thjerrëza.