Sakrificat e gazetares Kristi Gongo: Nuk takoj dot familjen | Pop Culture 3
28/03/2020 19:48

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur argëtimin dhe natyrshmërinë si pikë të fortë të programit. Këtë sezon Pop Culture vjen me disa rubrika: Pop People, Pop Buzz, Pop Youth, POP 5, NJE DITE ME DOJNEN. Pjesë e Pop Culture do të jenë dhe tre gazetare: Kilda Hysenbregasi, Anxhela Baxhija dhe Kejli Doda.

Episodi 34 | Pop Culture 3
23/05 19:27
Romeo Veshaj: “Nuk me pranuan ne Universitetin e Arteve” | Pop Culture 3
23/05 18:10
Një ditë me Dojnën | Donald dhe Romeo Veshaj | Pop Culture 3
23/05 18:10
Debat: A janë vajzat materialiste në dashuri | Pop Culture 3
23/05 18:06
Si të fitosh para nga Youtube? | Pop Culture 3
23/05 17:34
Mes televizionit dhe teatrit, Ina Gjonçi: Klikimet nuk janë gjithçka! | Pop Culture 3
23/05 17:31
Brunilda Lahe, mes prindërimit dhe televizionit! Kë zgjedh? | Pop Culture 3
23/05 17:30
Ina Gjonçi: Komshia merakoset për burrin tim më shumë se mami | Pop Culture 3
23/05 17:23
Enki Braçaj: Kur uria hyn nga dera, dashuria del nga dritarja | Pop Culture 3
23/05 17:22
Maturantët pas “CoronaVirus”. Çfarë ndodh me mbrëmjen e maturës? | Pop Culture 3
23/05 17:21
Prapaskenat e episodit 34 | Pop Culture 3
23/05 17:21
Episodi 33 | Pop Culture 3
16/05 17:34
Fransi Çoniku | Zbulohet sozia shqiptare e Tokyos të “Casa De Papel” | Pop Culture 3
16/05 17:34
Si reagojnë vajzat kur janë me mamin dhe kur janë me shoqen | Pop Culture 3
16/05 17:33
Prapaskenat e episodit 33 | Pop Culture 3
16/05 17:33
Ina Dajçi | Sozia e Angelina Jolie është shqiptare | Pop Culture 3
16/05 17:33
Një ditë me Dojnën | Sara Karaj dhe Darti | Pop Culture 3
16/05 17:33
Ja pse nuk i propozoj dot për martesë Sara Karaj | Pop Culture 3
16/05 17:32
Ish banorët e “Big Brother” tregojnë jetën e re | Pop Culture 3
16/05 17:32
Çfarë i duhet një vajze për të qënë “On Top”? Ua zbulon Argjira Spanca | Pop Culture 3
16/05 17:32