Rrëfimi i të prekurit nga koronavirusi: M’u hap çdo pore e trupit…
20/02/2020 16:27

Kina raportoi sërish rënie të rasteve me koronavirusin e ri, por numri i vdekjeve ka vazhduar të rritet duke përfshirë dhe ato të dy pasagjerëve të moshuar në një anije turistike në karantinë.

Top News – Bilanc i dhimbshëm/ Spanjë, epidemia po stabilizohet
04/04 16:07
Top News – Ekspertet paralajmërojnë/ Itali-nuk e kemi fituar ende betejën
04/04 16:06
Top News – Në ndihmë të mjekeve/ Itali, vijnë robotët ‘infermiere’
04/04 16:06
Top News – I zoti me korona/ Të izolohen edhe kafshët shtëpiake
04/04 16:06
Top News – Shkencëtarët Australiane/ ’Ivermectin’ mund të kuroje koronën
04/04 16:06
Top News – Shtatzënë e infektuar/ Të lindesh në kohen e koronës…
04/04 16:05
Top News – Izolimi ne Britani/ Mund të lehtësohet në fund të majit
04/04 16:05
Top News – Izolimi ne Britani/ Mund të lehtësohet në fund të majit
04/04 15:58
Top News – Në izolim nga korona/ Gaza, kllounet argetojnë fëmijët- Pa koment
04/04 14:45
Top News – Klima e ‘preferuar’/Ja vendet më në rrezik nga korona
04/04 14:12
Top News – BE, letër për Rusinë/ Shfrytëzon koronën për sanksionet
04/04 14:11
Top News – Neymar kundër koronës/ Sulmuesi dhuron 900 mijë euro
04/04 13:35
Top News – Mediat amerikane/ Korona i vendos në veshtirësi
04/04 12:39
Top News – Testet e shpejta/ Covid 19, kompanitë manipulojnë
04/04 12:39
Top News – Trump sfidon udhëzimin/ ’Unë vetë nuk do të mbaj maskë’
04/04 12:35
Top News – ‘Pirateri moderne’/ Gjermania akuzon SHBA për maskat
04/04 12:34
Top News – Epidemia e koronavirusit/ Kina ndalet, 3 minuta zi për viktimat
04/04 12:31
Top News – Tragjike në SHBA / Korona, 9 shqiptarë kanë vdekur
04/04 11:36
Top News – Orkestra Japoneze/ Prova në kohën e koronavirusit
03/04 21:03
Top News – Dora eksploratorja/ Gaza, ndihmon ne luftën kundër virusit
03/04 21:02