Rigels Balili nipi i “Eskobarit të ballkanit”: Si negociova për dorëzimin e tij
16/01/2019 14:51
Lufta vazhdon – Top Show, 23 Prill 2019, Pjesa 1
24/04 12:51
Lufta vazhdon – Top Show, 23 Prill 2019, Pjesa 2
24/04 11:04
Lufta vazhdon – Top Show, 23 Prill 2019, Pjesa 3
24/04 10:36
Çelo Hoxha: LANÇ, luftë e gabuar; Tare: Dolëm krah aleatëve fitimtarë
23/04 23:35
Çelo Hoxha në “Top Show”: Lista, me përgjegjës direkt dhe indirekt
23/04 23:33
“Top Show”, “Krimet e Komunizmit” përplas Tufën me Brahon
23/04 23:26
Zjarri i Notre-Dame – Top Show, 16 Prill 2019, Pjesa 1
17/04 11:57
Zjarri i Notre-Dame – Top Show, 16 Prill 2019, Pjesa 2
17/04 11:30
Zjarri i Notre-Dame – Top Show, 16 Prill 2019, Pjesa 3
17/04 11:29
Erion Veliaj – Top Show, 9 Prill 2019, Pjesa 1
10/04 18:53
Erion Veliaj – Top Show, 9 Prill 2019, Pjesa 2
10/04 18:53
Erion Veliaj – Top Show, 9 Prill 2019, Pjesa 3
10/04 18:53
“Top Show”, Veliaj për përplasjen me UBT: Ju njoh me procedurat
09/04 23:29
Top Show/ Rektori i UBT: Ofrojmë mjedise alternative për shkollën. Çështja me pronarin, në Gj. e Lartë
09/04 23:26
Top Show/ Veliaj: Jam fanatik ndaj kohës, kemi realizuar 95% të punëve të planifikuara
09/04 23:24
Top Show/ Erion Veliaj, 4 vitet në krye të Bashkisë së Tiranës
09/04 23:22
Pakti për Universitetin – Top Show, 2 Prill 2019, Pjesa 1
03/04 15:17
Pakti për Universitetin – Top Show, 2 Prill 2019, Pjesa 2
03/04 15:17
Pakti për Universitetin – Top Show, 2 Prill 2019, Pjesa 3
03/04 15:16
Top Show/ Pakti për Universitetin, debat për Bibliotekën “online”
02/04 23:38