Restaurohen rrugët e Shkodrës; Gjiknuri: Bashkia të bashkëpunojë për by-pass
12/09/2018 21:08

Kantieri i ndërtimit të rrugës Shkodër-Murriqan është inspektuar nga ministrat Gjiknuri dhe Bushati. Kjo rruge 12 kilometra do restaurohet me një fond prej 1.48 milionë euro.