Recetë- Biftek gici me fara pishe, fara kungulli dhe verë të kuqe
31/01/2018 12:30

Kuzhinieri Bedri Llanaj përgatit për emisionin “Në Shtëpinë Tonë” biftek gici me fara pishe, kungulli dhe verë të kuqe.