Receta NSHT- Krem polenta me ravioli pule dhe kërpudha
19/01/2018 15:23

Polenta zakonisht është gatuar në tenxhere bakri dhe është përzier me shkop druri për rreth 1 orë. Por në ditët e sotme, falë teknikave të reja të gatimit mund të përgatitet për disa minuta. Ndiqni recetën e radhës: