Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 20 Qershor 2019, Pjesa 2
20/06/2019 12:46

Stela ka vizituar kuzhinën e Shef Gëzim Musliaka, ku, pasi folën për rëndësinë e konsumimit të produkteve të freskëta dhe të stinës, realizuan një recetë gurmet me perime dhe mish keci të përpunuar më parë në vakum.