Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 17 Janar 2019, Pjesa 3
17/01/2019 19:11

Orges Gerdeci / Shef kuzhine, i cili gatuan gjoks pate francez me pure patate të ëmbël, kuinoa, reduksion vere me fik të thatë dhe asparag.