Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 16 Maj 2019, Pjesa 3
16/05/2019 13:03

Stela në këndin e kuzhinës së bashku me Fatjon Hoxha / Shef Kuzhine, i cili gatuan spaghetti në burrata dhe gazpacho e ftohtë e stinës. Gjatë gatimit Stela prezanton pyetjen e lojës me SMS.