Promo – Shiko kush LUAN, të shtunën
11/10/2018 18:44
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 08 Dhjetor, Entertainment Show
08/12 23:30
Sfida e Paintball – Rina Balaj, Shiko Kush Luan,08 Dhjetor 2018
08/12 23:15
Ndaje ose Haje – Juliana, Klodiana, Oriela, Isli, Rina, Graciano, 08 Dhjetor 2018
08/12 23:15
Shiko kush LUAN, të shtunën, ora 21:00
07/12 18:00
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 01 Dhjetor, Entertainment Show
01/12 23:16
Ndaje ose Haje – Zamira Kita, Ervin Kurti, Don Phenom dhe Lei Kraja, 01 Dhjetor 2018
01/12 23:15
Shiko Kush Përgjigjet – Shiko kush LUAN, 01 Dhjetor 2018
01/12 23:15
Shiko kush LUAN – Performancë Dren Abazi, 01 Dhjetor 2018
01/12 23:15
“Shiko kush Luan” ndez skenën me Don Phenom dhe performancën e tij!
01/12 22:49
Me kë u martuan në “Mos mbaj me hatër” Dreni, Ervini, Doni, Lei, Delinda dhe Zamira Kita?
01/12 22:20
Lei Kraja në “Shiko kush luan”: Roberti mund të ishte i dashuri im
01/12 21:49
Çfarë thanë Dren Abazi dhe Don Phenom në “Vetëm 5 sekonda”?
01/12 21:45
“Shiko kush Luan” një arenë ndryshe
01/12 21:03
Shiko kush LUAN, të shtunën ora 21:00
29/11 18:38
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 24 Nëntor 2018, Entertainment Show
24/11 23:30
Lexo Buzët – Adi vs Andrra, Flori vs Vjollca, Sinan vs Gena, 24 Nëntor 2018
24/11 23:15
Sinani dhe Andrra në Shtratin e Shiko kush LUAN, 24 Nëntor 2018
24/11 23:15
Shiko Kush Përgjigjet – Gena Vs Sinan Hoxha, Shiko kush LUAN 2, 24 Nëntor 2018
24/11 23:15
Me zërin e Sinan Hoxhës në “Shiko kush LUAN” këndojmë me zemër shqip!
24/11 22:54
I lexuat dhe ju buzët me Sinan Hoxhën dhe Genën në “Shiko kush LUAN”?
24/11 22:16