Princi britanik në Kroaci
31/08/2011 11:25

Princ Harry, djali i vogël i Pinceshës Dajana dhe i treti në radhe për kurorën mbretërore në Britani, i bën të gjitha rolet. Here si ushtar ne Afganistan, here si mbreteror i dedikuar, por edhe si nje i ri si gjithe te tjeret qe di te shijoje jeten si gjithe te tjeret, edhe pse me bodigard.