Portokalli, 27 Maj 2018 – Mami, vajza me makine
28/05/2018 13:57
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Bukra dhe Luzja (Në kërkim të vëndeve turistike)
22/10 19:24
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Çifti i lumtur (Shoku i ndarë)
22/10 19:24
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Drejtor tek shkolla e drejtorave
22/10 19:24
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Editoriali (Shpifje, shpifje, shpifje!)
22/10 19:23
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Giancarlo Jala (Mukajeti)
22/10 19:23
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Hajduti unazës
22/10 19:23
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Kapo, Hekri dhe Deputeti (Vjedhja e lekëve)
22/10 19:23
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Kori Rama dhe Basha (Babale mu bëre havale)
22/10 19:22
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Mami, Vajza dhe Kamarieri
22/10 19:22
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Melamini në përgjim
22/10 19:22
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Parodistët (Fjalët e Pista)
22/10 19:22
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Po sikur (Rama, Basha, Berisha)
22/10 19:21
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Policat e postbllokut te Psikologia
22/10 19:21
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Rrok Kinemaja (Kontrolli ushqimit)
22/10 19:21
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Sharësi (Varfëria)
22/10 19:21
Portokalli, 21 Tetor 2018 – S-show (Portalet shqipëtare paguhen nga Greqia)
22/10 19:20
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Together with Love (Tari Ditelindja Enver Hoxhës)
22/10 19:20
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Vetingu popullit fukara!
22/10 19:20
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Ylvi Bakeri (A kanë ujë ato burime)
22/10 19:19
Portokalli, 21 Tetor 2018 – Aforizmat (Lojërat e fatit)
22/10 19:17