Pop Culture 3 | Episodi 8 | Emisioni i plotë
02/11/2019 18:31
Episodi 40 | Pop Culture 3
11/07 18:01
Margret Shllaku: ”Jam afër përzgjedhjes së një djali” | Pop Culture 3
11/07 18:00
Prapaskenat e episodit 41 | Pop Culture 3
11/07 18:00
Vox pop – Çfarë do të bënit nëse do të ishte fundi i botës? | Pop Culture 3
11/07 18:00
Cili është talenti yt? | Pop Culture 3
11/07 18:00
Damiano Agalliu: ”Vajzat tërhiqen nga djemtë e martuar e me unazë në gisht” | Pop Culture 3
11/07 18:00
Margret Shllaku: Kur erdha në Përputhen,njerëzit më paragjykonin për pamjen & moshën | Pop Culture 3
11/07 18:00
Anxhelina Kotorri dhe e ëma ekskluzive në Pop Culture | Pop Culture 3
11/07 18:00
Një ditë me Dojnën | Iva Tiço | Pop Culture 3
11/07 18:00
Situatat e vajzave | Vajzat kur nisen me pushime | Pop Culture 3
11/07 18:00
Margret Shllaku tregon eksperiencën në Përputhen | Pop Culture 3
11/07 18:00
Episodi 40 | Pop Culture 3
04/07 18:30
Flet Kejvina Kthella pas rikthimit në Itali | Pop Culture 3
04/07 18:08
Një ditë me Dojnën | Ina Kollçaku | Pop Culture 3
04/07 17:50
Prapaskenat e episodit 40 | Pop Culture 3
04/07 17:49
Si funksionon logjika e një vajze në situata të ndryshme | Pop Culture 3
04/07 17:48
Gentian Muça: “Ai që donte rikthimin tim në fushë ishte doktori, familja nuk donte” | Pop Culture 3
04/07 17:47
Kejvina Kthella: “Seven Saraçi është një mik i mirë,por s’kemi qenë kurrë të lidhur” | Pop Culture 3
04/07 17:46
“Ke patur oferta e ngacmime për sex në këmbim të parave?” Flet Kejvina Kthella | Pop Culture 3
04/07 17:44
Flet Kejvina Kthella: ”Nuk do merrja kurrë avionin për një mashkull” | Pop Culture 3
04/07 17:43