Pica napolitane, pjesë e trashëgimisë së UNESCO-s
07/12/2017 22:10

Napoli është mburrur ngaherë me picën e tij të famshme. Por tani ka një arsye më shumë për ta bërë, pasi pica nepoletane fitoi statusin e trashëgimive botërore.

Milto Kutali sjell “Në lindje të Berlinit”
16/12 16:35
Gazetari Marin Mema, çmim për “Gjurmë Shqiptare”
15/12 15:49
Zbulohen në Vatikan dy piktura të Rafaelos
15/12 10:59
“Rojat e Taxhit”
14/12 20:13
Balet dhe humor, në Durrës shfaqet për herë të parë Coppelia
14/12 16:39
Shtëpia e Abatit
14/12 16:33
“Yjet e së ardhmes”
13/12 20:38
“Eja këndo me ne”, edukimi i fëmijëve përmes artit
13/12 14:56
Shndërrimi i bunkerëve; sot përdoren për art, turizëm…e shtëpi
12/12 20:20
Semiotika e Muzikës, shkenca e re “mbërrin” në Tiranë
12/12 16:46
Vitrina e Librit – 10 Dhjetor 2017
10/12 19:57
Festivali i zogjve, mbi 1000 shpendë ekspozohen në Tiranë
10/12 17:59
“Dama me Kamelie”, kryevepra e Duma në Teatrin Kombëtar
08/12 15:36
Nga Spanja në Tiranë, Shqipëria në sytë e një gazetareje spanjolle
08/12 15:35
Pica napolitane, pjesë e trashëgimisë së UNESCO-s
07/12 22:10
Shfaqja e pedagogëve, në skenë përballë nxënësve të liceut
07/12 15:21
Çmimet në letërsi, Idir Azizi autori i vitit, Diana Kastrati për përkthimin
06/12 23:47
“Nata 12” shqiptare, komedia e Shekspirit me regji të Justin Anderson
06/12 15:44
6 drama franceze në Tiranë, teatri e nis me komedinë “Boing Boing”
06/12 15:30
Bashkim Shehu sjell në Tiranë çmimin “Balkanika”
05/12 22:55