PD: Provat e paligjshme
11/10/2018 15:50

“Babalja” përplasi sërish opozitën dhe mazhorancën në distancë. Nga foltorja e Kuvendit, Taulant Balla zbuloi personin që sipas tij ka realizuar kamerën e fshehtë me Fredi Alizotin, i akuzuar se ka imituar zërin e Agron Xhafës, si dhe vendin ku është realizuar intervista.