Pasdite ne TCH, Vera Bekteshi, 8 Mars 2018, Pjesa 1
09/03/2018 16:43

Tema: Vera Bekteshi personazh. - Vera Bekteshi në një rrëfim për veten si grua, si nënë. Kohët e lumtura me familjen dhe internimi që shkatërroi gjithcka. Te ftuar: Vera Bekteshi