Pasdite ne TCH, Trendi I ri I divorcit, 10 Janar 2018, Pjesa 1
11/01/2018 14:56

Tema: Trendi i ri i divorceve, rrjetet sociale, telenovelat, bota virtuale Te ftuar: Arlinda Shella, Arjola Sheri Abdyli - Trendi i ri i divorceve, rrjetet sociale, telenovelat, bota virtuale. Përse njerëzit shkojnë drejt divorcit? Kush kërkon divorc sot në shqipëri gratë apo burrat? Statistikat sipas psikologes dhe avokates, gjatë 2017 në Gjykatën e Tiranës, 40 në 100 cifte kërkojnë divorc.

Pasdite ne TCH, Iva Mera: Me ka ndihmuar fakti qe jam vajza e Behar Meres, 18 Prill 2018, Pjesa 1
19/04 14:09
Pasdite ne TCH, Iva Mera rrefen memesine dhe te ardhmen, 18 Prill 2018, Pjesa 2
19/04 14:09
Pasdite ne TCH, Si te vishemi ne plazh, 18 Prill 2018, Pjesa 3
19/04 14:08
Pasdite ne TCH, Si te mposhtim friken nga dentisti, 18 Prill 2018, Pjesa 4
19/04 14:08
Pasdite ne TCH, Lajla Pernaska: Femijeria ime ne nje shtepi mode, 17 Prill 2018, Pjesa 1
18/04 12:47
Pasdite ne TCH, Jonuz Pernaska dhe historia e modes ne Shqiperi, 17 Prill 2018, Pjesa 2
18/04 12:46
Pasdite ne TCH, Rreziku qe na kanoset nga Facebook, 17 Prill 2018, Pjesa 3
18/04 12:46
Pasdite ne TCH, Te promovojme Shqiperine nga Vunoi, 17 Prill 2018, Pjesa 4
18/04 12:45
Pasdite ne TCH, Refuzimi i azilit per gjakmarrje te Marjo Majollarin, 16 Prill 2018, Pjesa 1
17/04 12:46
Pasdite ne TCH, Pashuk Marku: Kam frike per jeten time dhe familjareve, 16 Prill 2018, Pjesa 2
17/04 12:45
Pasdite ne TCH, Aida Troka, mike me te gjithe ish banoret e big brother 2, 16 Prill 2018, Pjesa 3
17/04 12:45
Pasdite ne TCH, Aida Troka, mike me te gjithe ish banoret e big brother 2, 16 Prill 2018, Pjesa 4
17/04 12:44
Pasdite ne TCH, Robert Berisha, une kengetar, jo rastesisht, 13 Prill 2018, Pjesa 1
14/04 17:38
Pasdite ne TCH, Robert Berisha, une jam i famshem per shkak te Nores, 13 Prill 2018, Pjesa 2
14/04 17:37
Pasdite ne TCH, Keshilla leximi nga shtepia botuese Dudaj, 13 Prill 2018, Pjesa 3
14/04 17:37
Pasdite ne TCH, Rendesia e konsumimit te ujit te sigurte, 13 Prill 2018, Pjesa 4
14/04 17:35
Pasdite ne TCH, Talent show-t dhe reality show-t ne Shqiperi, 12 Prill 2018, Pjesa 1
13/04 17:22
Pasdite ne TCH, Talent show-t dhe reality show-t ne Shqiperi, 12 Prill 2018, Pjesa 2
13/04 17:22
Pasdite ne TCH, Filmi poeti, sjell Irena Tocen si aktore, 12 Prill 2018, Pjesa 3
13/04 17:21
Pasdite ne TCH, Disa ide praktike, për riciklimin e garderobës, 12 Prill 2018, Pjesa 4
13/04 17:21