Pasdite ne TCH, Si të japim ndihmën e shpejtë, Pjesa 4 – 30/06/2017
01/07/2017 00:00
Pasdite ne TCH, Bashkeshorte ne jete dhe koleg, formule e suksesshme , 21 Mars 2018, Pjesa 1
22/03 14:30
Pasdite ne TCH, Debatet ne cift, rezultate me te mira ne pune, 21 Mars 2018, Pjesa 2
22/03 14:29
Pasdite ne TCH, Enxhi Cuku: Filmi dashuria ime me e madhe, 21 Mars 2018, Pjesa 3
22/03 14:28
Pasdite ne TCH, Si te pergatisim lekuren ne prag te stines se ngrohte, 21 Mars 2018, Pjesa 4
22/03 14:28
Pasdite ne TCH, Milva Ekonomi, 20 Mars 2018, Pjesa 1
21/03 14:41
Pasdite ne TCH, Milva Ekonomi, 20 Mars 2018, Pjesa 2
21/03 14:41
Pasdite ne TCH, Erand Sojli, 20 Mars 2018, Pjesa 3
21/03 14:40
Pasdite ne TCH, Besa Muça, 20 Mars 2018, Pjesa 4
21/03 14:40
Pasdite ne TCH, Në burg sepse u dashurua me një italiane, 19 Mars 2018, Pjesa 1
20/03 12:47
Pasdite ne TCH, Në burg sepse u dashurua me një italiane, 19 Mars 2018, Pjesa 2
20/03 12:47
Pasdite ne TCH, Të dashuruar me xhinset, 19 Mars 2018, Pjesa 3
20/03 12:46
Pasdite ne TCH, Të dashuruar me xhinset, 19 Mars 2018, Pjesa 4
20/03 12:46
Pasdite ne TCH, Osman dhe Evis Mula, 16 Mars 2018, Pjesa 1
17/03 16:55
Pasdite ne TCH, Osman dhe Evis Mula, 16 Mars 2018, Pjesa 2
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Si ndikojnë përrallat dhe filmat vizatimorë te fëmijët, 16 Mars 2018, Pjesa 3
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Si ndikojnë përrallat dhe filmat vizatimorë te fëmijët, 16 Mars 2018, Pjesa 4
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Iris Elezi, 15 Mars 2018, Pjesa 1
16/03 17:43
Pasdite ne TCH, Iris Elezi, 15 Mars 2018, Pjesa 2
16/03 17:42
Pasdite ne TCH, Të drejtat e kafshëve, 15 Mars 2018, Pjesa 3
16/03 17:42
Pasdite ne TCH, Trajtimi i Kancerit Gjinekologjik ne Spitalin Hygeia Tirane, 15 Mars 2018, Pjesa 4
16/03 17:42