Pasdite ne TCH, Rita Gjeka, 12 Mars 2018, Pjesa 1
13/03/2018 14:00

Tema: Personazh Rita Gjeka. - Aktorja e njohur Rita Gjeka në një rrëfim për karrierën dhe familjen. Ëndrra për arkitekte, persekutimi në komunizëm dhe si u bë aktore? Vitet larg teatrit, rikthimi dhe revolta me Minstren e Kulturës. Te ftuar: Rita Gjeka

Pasdite ne TCH, Në burg sepse u dashurua me një italiane, 19 Mars 2018, Pjesa 1
20/03 12:47
Pasdite ne TCH, Në burg sepse u dashurua me një italiane, 19 Mars 2018, Pjesa 2
20/03 12:47
Pasdite ne TCH, Të dashuruar me xhinset, 19 Mars 2018, Pjesa 3
20/03 12:46
Pasdite ne TCH, Të dashuruar me xhinset, 19 Mars 2018, Pjesa 4
20/03 12:46
Pasdite ne TCH, Osman dhe Evis Mula, 16 Mars 2018, Pjesa 1
17/03 16:55
Pasdite ne TCH, Osman dhe Evis Mula, 16 Mars 2018, Pjesa 2
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Si ndikojnë përrallat dhe filmat vizatimorë te fëmijët, 16 Mars 2018, Pjesa 3
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Si ndikojnë përrallat dhe filmat vizatimorë te fëmijët, 16 Mars 2018, Pjesa 4
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Iris Elezi, 15 Mars 2018, Pjesa 1
16/03 17:43
Pasdite ne TCH, Iris Elezi, 15 Mars 2018, Pjesa 2
16/03 17:42
Pasdite ne TCH, Të drejtat e kafshëve, 15 Mars 2018, Pjesa 3
16/03 17:42
Pasdite ne TCH, Trajtimi i Kancerit Gjinekologjik ne Spitalin Hygeia Tirane, 15 Mars 2018, Pjesa 4
16/03 17:42
Pasdite ne TCH, Mukades Çanga, 14 Mars 2018, Pjesa 1
15/03 14:20
Pasdite ne TCH, Mukades Çanga, 14 Mars 2018, Pjesa 2
15/03 14:19
Pasdite ne TCH, “Tre musketierët” koncert në “Pazarin e Ri” 14 Mars 2018, Pjesa 3
15/03 14:19
Pasdite ne TCH, Alehandro Group, motivimi i stafit, 14 Mars 2018, Pjesa 4
15/03 14:18
Pasdite ne TCH, Xhenis dhe Florinda Mazreku, 13 Mars 2018, Pjesa 1
14/03 13:45
Pasdite ne TCH, Xhenis dhe Florinda Mazreku, 13 Mars 2018, Pjesa 2
14/03 13:44
Pasdite ne TCH, Zakonet që cudisin të huajt në Shqipëri, 13 Mars 2018, Pjesa 3
14/03 13:44
Pasdite ne TCH, Zakonet që cudisin të huajt në Shqipëri, 13 Mars 2018, Pjesa 4
14/03 13:44