Pasdite ne TCH, Monika Lubonja dhe Tea Pasko, 11 Janar 2018, Pjesa 2
12/01/2018 14:36

Tema: Monik Lubonja na njeh me vajzën e saj Te ftuar: Monika Lubonja, Tea Pasko - Për herë të parë në një rrëfim për jetën e tyre Monika Lubonja dhe vajza e saj Tea Pasko. Raporti nënë-bijë dhe profesionet e krejtëisht të ndryshme. Si u bë nënë në moshë të re aktorja e njohur, divorci dhe si i ruajtën raportet me ish-burrin? Si e ka rritur vajzën si mama e vetme dhe ndihmesa e prindërve. Rikthimi së shpejti në një projekt kinematografik.