Pasdite ne TCH, Mimoza Paraveli, 7 Mars 2018, Pjesa 1
08/03/2018 14:13

Tema: Mimoza Paraveli, këngëtarja e serenatave korçare. - Mimoza Paraveli rrëfen një jetë mes serenatave korçare. Një rikthim në fëmijërëin dhe rininë e këngëtares së njohur. Te ftuar: Mimoza Paraveli