Pasdite ne TCH, Gëzim Kame, 8 Nentor 2017, Pjesa 2
09/11/2017 13:32

Tema: Gëzim Kame Te ftuar: Gëzim Kame, Gent Kame, Jona Kame, Jolen Kame, Morea, Albanë, Dianë - Gëzim Kame 70 vjec rrëfen jetën, karrierën dhe familjen. Një baba si Gëzim Kame. Suprizë në studio nga fëmijët.

Pasdite ne TCH, Artan Imami, 16 Nentor 2017, Pjesa 1
17/11 18:45
Pasdite ne TCH, Artan Imami, 16 Nentor 2017, Pjesa 2
17/11 18:44
Pasdite ne TCH, Rikthim në Rusi, 16 Nentor 2017, Pjesa 3
17/11 18:44
Pasdite ne TCH, Rikthim në Rusi, 16 Nentor 2017, Pjesa 4
17/11 18:44
Pasdite ne TCH, Fake news, 15 Nentor 2017, Pjesa 1
16/11 14:25
Pasdite ne TCH, Fake news, 15 Nentor 2017, Pjesa 2
16/11 14:25
Pasdite ne TCH, Panairi i librit, sa lexojnë shqiptarët, 15 Nentor 2017, Pjesa 3
16/11 14:25
Pasdite ne TCH, Panairi i librit, sa lexojnë shqiptarët, 15 Nentor 2017, Pjesa 4
16/11 14:25
Pasdite ne TCH, Besnik Mustafaj, 14 Nentor 2017, Pjesa 1
15/11 14:54
Pasdite ne TCH, Besnik Mustafaj, 14 Nentor 2017, Pjesa 2
15/11 14:54
Pasdite ne TCH, Vip Saloti, 14 Nentor 2017, Pjesa 3
15/11 14:53
Pasdite ne TCH, Kujdesi për flokët, keratina, 14 Nentor 2017, Pjesa 4
15/11 14:53
Pasdite ne TCH, Dom Gjergj Meta, 13 Nentor 2017, Pjesa 1
14/11 15:18
Pasdite ne TCH, Dom Gjergj Meta, 13 Nentor 2017, Pjesa 2
14/11 15:18
Pasdite ne TCH, Vajzat e maleve, 13 Nentor 2017, Pjesa 3
14/11 15:18
Pasdite ne TCH, Ekspozita “Vajzat e ikura”, 13 Nentor 2017, Pjesa 4
14/11 15:17
Pasdite ne TCH, Vjola Baduni fenomeni I rrjeteve sociale, 10 Nentor 2017, Pjesa 1
11/11 18:02
Pasdite ne TCH, Dimensionet e bukurisë, 10 Nentor 2017, Pjesa 2
11/11 18:02
Pasdite ne TCH, Trashëgimtarët e serenatave, 10 Nentor 2017, Pjesa 3
11/11 18:01
Pasdite ne TCH, Trashëgimtarët e serenatave, 10 Nentor 2017, Pjesa 4
11/11 18:00