Pasdite ne TCH, Aida Bajraktari dhe Eda Molla, 9 Mars 2018, Pjesa 1
10/03/2018 16:45

Tema: Aida Bajraktari dhe Eda Molla, ku janë sot dy ish-velinat e Fiks Fare, familjet që kanë krijuar, cfarë ndodhi me karrierën e tyre. - Aida Bajraktari dhe Eda Molla, dy velinat e para të “Fiks Fare” rrëfejnë jetën dhe karrierën e tyre. Te ftuar: Aida Bajraktari, Eda Molla