Pasdite ne TCH, Nard dhe Kozeta Ndoka, 5 Dhjetor 2017, Pjesa 2
06/12/2017 13:28

Tema: Nard Ndoka Personazh Te ftuar: Nard Ndoka, Kozeta Ndoka - Nard Ndoka me bashkëshorten Kozeta Ndoka rrëfejnë dashurinë dhe familjen. Nard Ndoka: Si u futa në politikë. Kozeta Ndoka: Nardi një bashkëshort i mrekullueshëm. Një bashkëshort, baba dhe gjysh si Nard Ndoka.

Pasdite ne TCH, Shqiptarja që zbukuron VIP-at, 16 Shkurt 2018, Pjesa 1
17/02 18:16
Pasdite ne TCH, Arbitret femra në Shqipëri, 16 Shkurt 2018, Pjesa 2
17/02 18:15
Pasdite ne TCH, Rikthehet “Dua të të bëj të lumtur”, 16 Shkurt 2018, Pjesa 3
17/02 18:15
Pasdite ne TCH, Despina Miraraki, 16 Shkurt 2018, Pjesa 4
17/02 18:15
Pasdite ne TCH, Si t’I kupotjmë ëndrrat, 15 Shkurt 2018, Pjesa 3
16/02 16:45
Pasdite ne TCH, Gotech tre ditë ulje, 15 Shkurt 2018, Pjesa 4
16/02 16:45
Pasdite ne TCH, Propozimi për martesë në kinema, 14 Shkurt 2018, Pjesa 1
15/02 14:22
Pasdite ne TCH, Shën Valentini I Danjelit dhe Fotinisë, 14 Shkurt 2018, Pjesa 2
15/02 14:22
Pasdite ne TCH, Shën Valentini I Danjelit dhe Fotinisë, 14 Shkurt 2018, Pjesa 3
15/02 14:21
Pasdite ne TCH, Të dashuruar në jetë dhe në punë, 14 Shkurt 2018, Pjesa 4
15/02 14:21
Pasdite ne TCH, Ide dhuratash për Shën Valentin, 13 Shkurt 2018, Pjesa 1
14/02 15:17
Pasdite ne TCH, Ide dhuratash për Shën Valentin, 13 Shkurt 2018, Pjesa 2
14/02 15:16
Pasdite ne TCH, Nikol Spaho, shqiptarja në Miss Europe, 13 Shkurt 2018, Pjesa 3
14/02 15:16
Pasdite ne TCH, Erik, Erika, Vivian dhe Denisi The Voice Kids, 13 Shkurt 2018, Pjesa 4
14/02 15:16
Pasdite ne TCH, Filmi 50 hijet e cliruara, 12 Shkurt 2018, Pjesa 2
13/02 14:49
Pasdite ne TCH, Jona e Big Brother, 12 Shkurt 2018, Pjesa 3
13/02 14:49
Pasdite ne TCH, Altinbas – Dhurata për Shën Valentin, 12 Shkurt 2018, Pjesa 4
13/02 14:49
Pasdite ne TCH, Aida Shtino, 9 Shkurt 2018, Pjesa 1
10/02 16:43
Pasdite ne TCH, Aida Shtino, 9 Shkurt 2018, Pjesa 2
10/02 16:42
Pasdite ne TCH, Drejtori i lumturisë, 9 Shkurt 2018, Pjesa 3
10/02 16:41