Pasdite ne TCH, Filmi 50 hijet e cliruara, 12 Shkurt 2018, Pjesa 2
13/02/2018 14:49

Tema: Filmi "50 hijet e cliruara". - Filmi i shumëpritur “50 hijet e cliruara” (50 shades freed). Te ftuar: Jetona Kocibelli, Silvi Bakiri, Ermal Merdanin, Manushaqe Beko

Pasdite ne TCH, Menuja e re e ushqimit në kopshtet e Tiranës, 19 Shkurt 2018, Pjesa 1
20/02 14:55
Pasdite ne TCH, Menuja e re e ushqimit në kopshtet e Tiranës, 19 Shkurt 2018, Pjesa 2
20/02 14:55
Pasdite ne TCH, Kujtimet e luftës së Kosovës, 19 Shkurt 2018, Pjesa 3
20/02 14:55
Pasdite ne TCH, Motrat Koka, 19 Shkurt 2018, Pjesa 4
20/02 14:54
Pasdite ne TCH, Shqiptarja që zbukuron VIP-at, 16 Shkurt 2018, Pjesa 1
17/02 18:16
Pasdite ne TCH, Arbitret femra në Shqipëri, 16 Shkurt 2018, Pjesa 2
17/02 18:15
Pasdite ne TCH, Rikthehet “Dua të të bëj të lumtur”, 16 Shkurt 2018, Pjesa 3
17/02 18:15
Pasdite ne TCH, Despina Miraraki, 16 Shkurt 2018, Pjesa 4
17/02 18:15
Pasdite ne TCH, Si t’I kupotjmë ëndrrat, 15 Shkurt 2018, Pjesa 3
16/02 16:45
Pasdite ne TCH, Gotech tre ditë ulje, 15 Shkurt 2018, Pjesa 4
16/02 16:45
Pasdite ne TCH, Propozimi për martesë në kinema, 14 Shkurt 2018, Pjesa 1
15/02 14:22
Pasdite ne TCH, Shën Valentini I Danjelit dhe Fotinisë, 14 Shkurt 2018, Pjesa 2
15/02 14:22
Pasdite ne TCH, Shën Valentini I Danjelit dhe Fotinisë, 14 Shkurt 2018, Pjesa 3
15/02 14:21
Pasdite ne TCH, Të dashuruar në jetë dhe në punë, 14 Shkurt 2018, Pjesa 4
15/02 14:21
Pasdite ne TCH, Ide dhuratash për Shën Valentin, 13 Shkurt 2018, Pjesa 1
14/02 15:17
Pasdite ne TCH, Ide dhuratash për Shën Valentin, 13 Shkurt 2018, Pjesa 2
14/02 15:16
Pasdite ne TCH, Nikol Spaho, shqiptarja në Miss Europe, 13 Shkurt 2018, Pjesa 3
14/02 15:16
Pasdite ne TCH, Erik, Erika, Vivian dhe Denisi The Voice Kids, 13 Shkurt 2018, Pjesa 4
14/02 15:16
Pasdite ne TCH, Filmi 50 hijet e cliruara, 12 Shkurt 2018, Pjesa 2
13/02 14:49
Pasdite ne TCH, Jona e Big Brother, 12 Shkurt 2018, Pjesa 3
13/02 14:49