Pasdite ne TCH, Të lexosh fatin përmes letrave tarot, 12 Janar 2018, Pjesa 2
13/01/2018 17:21

Tema: Lexuesi i letrave te vjetra cigane (Tarot) Te ftuar: Skender Krasniqi, Kastro Zizo, Enada Hoxha, Rudina Dembacaj - A e parashikojmë dot të ardhmen apo e ndërtojmë fatin tonë? Si mund të lexojmë letrat tarot? Cfarë fshehin dhe cfarë tregojnë letrat tarot? Të fiksuar pas leximit të letrave tarot. Enada Hoxha, Kastro Zizo dhe Rudina Dembacaj lexojnë fatin dhe të ardhmen në letrat tarot.

Pasdite ne TCH, Iris Luarasi per femijet dhe familjen, 25 Prill 2018, Pjesa 1
26/04 13:50
Pasdite ne TCH, Iris Luarasi per miqesine dhe zhgenjimet, 25 Prill 2018, Pjesa 2
26/04 13:49
Pasdite ne TCH, Aulona Minga, rrefen jeten dhe karrieren, 25 Prill 2018, Pjesa 3
26/04 13:49
Pasdite ne TCH, “Futboll dhe miqesi” projekti qe bashkon femijet, 25 Prill 2018, Pjesa 4
26/04 13:49
Pasdite ne TCH, Bashkshortja e aktorit te ndare nga jeta Gjergj Trola vazhdon projektin e tij, 24 Prill 2018, Pjesa 1
25/04 14:56
Pasdite ne TCH, Sekretet e efektet speciale ne filma dhe ne teater, 24 Prill 2018, Pjesa 2
25/04 14:56
Pasdite ne TCH, Jacopo Tomassini tek Frankenshtajni shqiptar, 24 Prill 2018, Pjesa 3
25/04 14:56
Pasdite ne TCH, Tre vajza ne ruajtje te zonave te mbrojtura ne Shqiperi, 24 Prill 2018, Pjesa 4
25/04 14:55
Pasdite ne TCH, Tradhetare apo te tradhetuar, 23 Prill 2018, Pjesa 1
24/04 13:22
Pasdite ne TCH, Kush tradheton me shume burrat apo grate, 23 Prill 2018, Pjesa 2
24/04 13:21
Pasdite ne TCH, Brunilda Lato sjell dasmen e Skenderbeut ne Kanine, 23 Prill 2018, Pjesa 3
24/04 13:21
Pasdite ne TCH, Keshilla mobilimi, 23 Prill 2018, Pjesa 4
24/04 13:20
Pasdite ne TCH, Aktorja shqiptare ne kastin e serialit “Squadra Antimafia”, 20 Prill 2018, Pjesa 1
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, Majlinda Agaj, veshtiresite e jetes si emigrante ne Itali, 20 Prill 2018, Pjesa 2
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, Parfumet franceze, 20 Prill 2018, Pjesa 3
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, Yoga ne natyre edhe per mireqenien e femijeve, 20 Prill 2018, Pjesa 4
21/04 17:07
Pasdite ne TCH, Jeta pas lindjes se nje femije, 19 Prill 2018, Pjesa 1
20/04 17:46
Pasdite ne TCH, Si te dukemi bukur dhe kur jemi nena me shume femije, 19 Prill 2018, Pjesa 2
20/04 17:46
Pasdite ne TCH, E drejta e autorit, rasti Genti Lako – Elsa Lila, 19 Prill 2018, Pjesa 3
20/04 17:45
Pasdite ne TCH, Pegi Xhani, me cfare merret sot vajza e kenges, 19 Prill 2018, Pjesa 4
20/04 17:45