Përplasja Presidencë-Kuvend
29/02/2012 20:00

Gjykata Kushtetuese ka nisur shqyrtimin e kërkesës së presidentit të Republikes, Bamir Topi, i cili kërkon interpretimin përfundimtar nga kjo gjykatë për zgjidhjen e konfliktit të kompetencave mes presidencës dhe Kuvendit të Shqipërisë, për emërimin e anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese.