Paratë në zgjedhje, “Nuk janë plotësuar rekomandimet e OSBE/ODIHR”
06/02/2018 14:40

Bashkimi Europian, kërkon nga partitë politike që të reforma zgjedhore të adresojë siç duhet çështjen e financimit të partive dhe fushatës zgjedhore.