Pallati i Vlorës, përfituesi kryesor vjehrri i Lulzim Bashës
12/01/2018 20:20

Pagesa që ish-ndërtuesit dhe pronarët e apartamenteve që u shkatërrua në vitin 2013 në Vlorë është 16 milionë e 800 mijë euro.