Pa Koment – Tiranë, identifikohen “skifterët” e kasafortave
11/10/2018 11:26

Policia e Tiranës ka finalizuar operacionin “Precious”, në kuadër të të cilit janë identifikuar dy autorë vjedhjesh të kasafortave dhe sendeve të çmuara.