OSBE: Fund ngërcit politik
20/07/2011 15:15

Kryetari i radhës i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë, ministri i Jashtëm lituanez Audronius Azhubalis, në një deklaratë për shtyp i bën thirrje qeverisë shqiptare dhe opozitës që të rinisin dialogun politik, për të ecur përpara me reformat.