New York pa drita/Mbetën pa energji 70 mijë banesa dhe biznese në Manhattan
14/07/2019 12:11

Energjia elektrike është rikthyer pas blakoutit të në dite më parë në Nju Jork, që bllokoi trenat e metrove e la disa persona të bllokuar në ashensorë mbrëmjen e se shtunës.