Në Shtëpinë Tonë/ Florian Agalliu mund kampionin xhudist Jon Vrenozin
18/04/2019 12:02

Flori në rubrikën e tij i cili ka për qëllim promovimin e sportistëve dhe kampionëve shqiptar nga të gjitha fushat, kësaj herë është takuar me xhudistin Jon Vrenozin. Joni, në mars të këtij ka dal në vendin e parë në Kampionatin Ballkanik i cili u zhvilluar në Tiranë. Flori gjithashtu bën dhe një sfidë me xhudistin në fjalë.

Humbësi fitues – Në Shtëpinë Tonë, 13 Shtator 2019, Pjesa 1
13/09 15:04
Në Shtëpinë Tonë, 13 Shtator 2019, Pjesa 2
13/09 15:03
Top Shop – Në Shtëpinë Tonë, 13 Shtator 2019, Pjesa 3
13/09 15:02
Okulisti – Në Shtëpinë Tonë, 13 Shtator 2019, Pjesa 4
13/09 15:01
Prerja e re e lekut – Në Shtëpinë Tonë, 13 Shtator 2019, Pjesa 5
13/09 15:00
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 12 Shtator 2019, Pjesa 1
12/09 15:03
Camelot – Në Shtëpinë Tonë, 12 Shtator 2019, Pjesa 2
12/09 15:02
Trupat e huaj – Në Shtëpinë Tonë, 12 Shtator 2019, Pjesa 3
12/09 15:01
Lulet e thata në buqeta – Në Shtëpinë Tonë, 12 Shtator 2019, Pjesa 4
12/09 15:00
Receta perimesh për fëmijët – Në Shtëpinë Tonë, 11 Shtator 2019, Pjesa 1
11/09 15:05
Ushqimi i shëndetshëm për fëmijët – Në Shtëpinë Tonë, 11 Shtator 2019, Pjesa 2
11/09 15:05
Kenwood – Në Shtëpinë Tonë, 11 Shtator 2019, Pjesa 3
11/09 15:04
Mesazhe me qëndisje – Në Shtëpinë Tonë, 11 Shtator 2019, Pjesa 4
11/09 15:04
Fakte rreth mollëve – Në Shtëpinë Tonë, 11 Shtator 2019, Pjesa 5
11/09 15:01
Aulona Musta: Pse fëmija e refuzon brokolin dhe bamjet?
11/09 14:34
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 10 Shtator 2019, Pjesa 1
10/09 14:46
I ftuari VIP – Grida Duma – Në Shtëpinë Tonë, 10 Shtator 2019, Pjesa 2
10/09 14:45
Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 10 Shtator 2019, Pjesa 3
10/09 14:45
Fakte rreth vazelinës – Në Shtëpinë Tonë, 10 Shtator 2019, Pjesa 4
10/09 14:45
Maskat e fytyrës – Në Shtëpinë Tonë, 10 Shtator 2019, Pjesa 5
10/09 14:44