Në shtëpinë tonë/ Eliminoni rrudhat me Buccal Massage
16/05/2019 11:47

Buccal massage është konsideruar si një zëvendësues natyral i botox-it, për shkak të efektit të tij antirrudhë dhe plotësues. Ky fitness i fytyrës, i aplikuar përmes një masazhi intraoral, konsiston në riaktivizimin e muskujve të brendshëm, konturimin e tipareve dhe shtrirjen e linjave të ekspresionit apo rrudhat, duke përmirësuar dukshëm pamjen. Ekspertja e biokozmetikës Anxhela Panxhi na jep më shumë informacione si edhe demonstron të gjitha fazat e kësaj praktike.

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 1
18/06 14:32
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 2
18/06 14:32
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 3
18/06 14:31
Karate – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 4
18/06 14:31
4 receta me bathë – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 5
18/06 14:31
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 1
17/06 14:34
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019
17/06 14:34
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 2
17/06 14:34
Aksesorë të personalizuar – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 3
17/06 14:33
Si ta ruajmë peshkun – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 4
17/06 14:33
Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 1
14/06 12:04
Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 2
14/06 12:03
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 3
14/06 12:02
5 Receta me djathë – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 4
14/06 12:01
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 1
13/06 12:47
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019
13/06 12:33
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 2
13/06 12:05
Qumështi i bletës në kozmetikë – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 3
13/06 12:05
Fara luledielli – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 4
13/06 12:05
Parku japonez – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 5
13/06 12:03