Ne Shtepine Tone, 9 Shkurt 2018, Pjesa 1 – Qumështor me miell misri
09/02/2018 18:33

Sipas specialistëve të ushqimeve vitet e fundit është rritur shumë numri i njerëzve alergjikë dhe intolerantë ndaj ushqimit. Por si ta dallojmë që jemi intolerantë ndaj shumë produkteve që ne preferojmë ti konsumojmë? Si fillim le të njihemi me një klip informues se ccfarë është intoleranca ushqimore.