Ne Shtepine Tone, 8 Qershor 2018, Pjesa 1 – Sfida e amvisave
08/06/2018 13:08

Sot "Në shtëpinë tonë" në rubrikën "Sfida e amvisave" do të kemi dy zonja nga Pogradeci, Mukadeze Gjona/Amvisë, 50 vjeçe nga Leshnica e Pogradecit, e martuar me tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë. Ka një biznes, merret me prodhimet tradicionale të zonës së Pogradecit, prodhime brumi, pekmezi, narden, turshira etj gjithashtu me ne në studio është edhe Adriana Verdho/Amvisë, 49 vjeçe nga rrethi i Pogradecit, e martuar ka dy vajza dhe një djalë, merret me bujqësi.