Ne Shtepine Tone, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 2 – Burgers në restorantet e Tiranës
07/12/2017 14:28

Burgers në restorantet e Tiranës: E ftuar Alexandra Lewis /Gazetare dhe blogere ushqimi. Hamburger me mish viçi Buka e burger-it Shef Fundim Gjepali ka përgatitur një burger ashtu si vetëm ai di. Ndiqni recetën.