Hipotermia – Në Shtëpinë Tonë, 17 Janar 2019, Pjesa 5
17/01/2019 19:10

Nutricionistja Viktoria Naço na sugjeron çfarë të konsumojmë në ditët e ftohta të dimrit. Ajo ndalet kryesisht te hidratimi i organizmit dhe tek parandalimi me anë të ushqimit i hipotermisë.