Ne Shtepine Tone, 15 Maj 2018, Pjesa 3 – Ushqimet e ftohta
15/05/2018 12:45

Tek ushqimet e ftohta një vend të veçantë zënë edhe ushqimet krudo. Sot restorantet i shërbejnë krudot si pjata delikatese dhe me anë të këtij klipi do të njihemi me këto lloj ushqimesh, të pa dëshiruara nga disa, por shumë të kërkuara nga të tjerë.