Ne Shtepine Tone, 15 Maj 2018, Pjesa 2 – Ushqimet e ftohta
15/05/2018 12:45

Përse disa lloje ushqimesh shërbehen të ftohta dhe disa të ngrohta? Fundja, çfarë e përcakton mënyrën se si serviret një ushqim, shija, siguria ushqimore, kombinimi me ushqimet e tjera apo diçka tjetër? Për tu thelluar në këtë bisedë, ne kemi intervistuar një teknologe ushqimore që na jep disa këshilla shumë interesante!