Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Projektori Laser
14/02/2018 15:01

Projektori Laser është një pajisje e domosdoshme në shtëpi , në çdo party me miqtë tuaj apo darka romantike! Në dy ngjyra: e kuqe dhe jeshile, për ambjentet brenda dhe jashtë, rezistent ndaj borës, akullit apo shiut.