Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Kopështi
13/02/2018 21:43

Keni menduar sesa profesione ekzistojnë në botë? Sa prej tyre mund të bëni? Anjeza herë pas here do provoi të ndërroi profesion dhe të përshtatet në punë. Sot do të jetë edukatore kopështi dhe do kujdeset për fëmijët. Mendoni se e realizon dot?