Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 1 – “Dhespina Miraraki”
13/02/2018 21:45

Prej disa ditësh, në ambientet e Hotel Plaza është çelur një ekspozitë tapetesh e sixhadesh , të ardhura nga vende të ndryshme të botës së orientit, me motive të ndryshme, por që bashkohen në një pikë: janë të gjitha të punuara me dorë. Ekspozita mban firmën e Dhespina Miraraki, e cila për të njëmbëdhjetin vit, vjen në Tiranë për të na ofruar cilësinë më të mirë të tapeteve dhe sixhadeve. Ne e kemi vizituar ekspozitën shumëngjyrëshe për t’ua bërë më të lehtë zgjedhjen e një punimi me dorë, ndërsa për të gjithë ata që duan ta prekin nga afër, Dhespina Miraraki do të jetë në Tiranë nga data 9 deri në 19 Shkurt, nga ora 9 e mëngjesit deri në 22:00 të darkës.