Ne Shtepine Tone, 13 Qershor 2018, Pjesa 4 – Punime në kanavacë
13/06/2018 12:00

Sot do të njihemi me punimet në kanavacë, çfarë janë dhe si realizohen ato. Nëse doni që ambjentet tuaja të shtëpisë si kuzhina, dhoma e ndenjes, dhoma e gjumit apo zyrat të kenë punime që i japin jetë momenteve tuaja më të bukura ose pamjet e preferuara të kujtohen në cilësinë maksimale, atëherë duhet patjetër që tju drejtoheni dizenjatorëve si Ndue Lleshaj për të realizuar punime në kanavacë.