Ne Shtepine Tone, 13 Qershor 2018, Pjesa 3 – Lulet e kungullit
13/06/2018 12:01

Lulet e kungullit janë përdorur në kuzhinë që mijëra vjet më parë nga qytetërimet e lashta. Edhe në Shqipëri lulet e kungullit kanë vendin e tyre në shumë receta fantastike, si në antipasta, sallata, në supa, salca, etj..por 90% e përmbajtjes së tyre është ujë, por ato kanë edhe vitamina dhe minerale. Falë shijes, pamjes dhe vlerave të tyre ne do ju sugjerojmë disa receta të realizuara nga blogerja Adeola Lumshi Rakipi, por gjithashtu sipërmarrësi Artur Xheka do ju informojë për mënyrën si kultivohen, se si duhet të zgjidhën dhe ruhen ato.