Ne Shtepine Tone, 13 Mars 2018, Pjesa 5 – BCTV – Hydroclean 5
13/03/2018 13:54

HYDROCLEAN 5 është e reja më e fundit në radhët e pajisjeve me avull. 5 pajisje pastrimi në një të vetme! Hydroclean 5 , pastron dhe higjienizon të gjithë shtëpinë tuaj duke eliminuar deri në 99.9% bakteret dhe mikrobet.