Ne Shtepine Tone, 12 Korrik 2018, Pjesa 2 – Rrobat e plazhit handmade
12/07/2018 13:10

Rrobat e plazhit të realizuara me grep handmade edhe këtë sezon ngelen të preferuarat e personazheve më të njohura shqiptare por edhe ndërkombëtare. Sot "Në shtëpinë tonë" do iu tregojmë disa modele, si realizohen, tendencat, ngjyrat dhe se sa kushtojnë